5 Ağustos 2019 Pazartesi

Harf Tabela Nedir


Harf Tabela Nedir



Günlük hayatın her anında tabelalar kullanılır. Hastanede, inşaat sektöründe, alış veriş merkezinde, eczanede, spor salonunda, kafede kısacası her yerde tabela görmeniz mümkündür. Çok çeşitli tabelalar bulunur. Yapıldığı malzeme ve kullanım alanları değişkenlik gösterebilir. Bir ürünün reklamı şık bir tabelaya yapıldığı takdirde, o ürün akılda kalıcı olur. Bu yüzden reklam amaçlı da tabela sıkça tercih edilir. Rengârenk ve çeşitli isimlerde tabelalar vardır. Pleksi, ahşap, kutu, ledli, harf tabelalar bulunur. Bu tabelalar arasında, harf tabela çok tercih edilir. Peki, harf tabela nedir ve nerelerde kullanılır?

Harf Tabela Nerelerde Kullanılır?

İç ve dış mekânlarda, ışıklıya da ışıksız kullanılabilen tabelalara, harf tabela denir. İki ya da üç boyutlu ve dilediğiniz ölçüde olabilir. Bu tarz tabelalar, dikkat çekici olduğundan, insanlar tarafından sık sık tercih edilir. Özellikle alış veriş merkezlerinin vazgeçilmezi harf tabelalardır. Çok hoş bir görünümü olan harf tabelalar, şirketlerde ve çoğu markada kullanılır.

Kutu Harf Tabelalar

Kutu harf tabelalar, el işçiliği gerektirir. İnsanlar tarafından ışıklı ya da ışıksız ve çeşitli boyutlardaki kutu harf tabelalar büyük rağbet görür. Pleksi kutu harf tabela, alüminyum kutu harf, dekota kutu harf, fileli kutu harf, krom kutu harf ve köpük harf gibi çeşitleri vardır. Sizin isteğinize göre, uygun tabela hazırlanarak, size teslim edilir. Seçtiğiniz firma tarafından markanıza ve logonuza uygun renk ve çeşitteki tabela size hazırlanır.

Harf Tabela Fiyatları

Tabela hazırlanırken, müşterinin isteğine, markasına ve logosuna bağlı olarak hazırlanır. Bu yüzden net bir fiyat yoktur. Tabelanın büyüklüğüne, renk çeşitliliğine, kullanılan malzemeye ve ışıklı ya da ışıksız olmasına bağlı olarak fiyatları değişkenlik gösterir. Siz de piyasadaki harf tabela fiyatlarını araştırarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Beğendiğiniz ve istediğiniz tabelalar arasından fiyatı bütçenize en uygun olan tabelayı alabilirsiniz. Kullanacağınız yere göre çeşitli tabelalar satın alabilirsiniz. Akılda kalıcı reklam tabelaları için bir tabela firması ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Onlar size bir fiyat söyleyecek, eğer ki size uygun ise tabelanızı o fiyattan alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder