19 Ağustos 2019 Pazartesi

Işıklı Tabela M2 Fiyatı Nedir


Işıklı Tabela M2 Fiyatı Nedir


Ülkemizde ve dünyada birçok ofis, şirket, restoran kafe gibi yerler bulunuyor. Her birisi dikkat çekmek için çeşitli sloganlar üretiyor. İş hayatında en iyi reklam tabelâlardır. Tabelalar şirketlerin ve iş yerlerinin reklamını yapmaya yardımcı olur. Dikkat çekici bir tabela, her zaman iyi bir intiba bırakır. Bu yüzden tabela ve reklam her zaman önemli bir kavramdır. Akılda kalıcı ve ihtişamlı bir tabela her zaman iyi bir reklamdır.
Tabela firmaların bilinirliğini arttırmak, reklam ve tanıtımları yapmak için kullandığı materyallerdir. Yapımında birçok madde kullanılıyor. Tabelanın görsel olarak insanlara hoş gelen, insanların dikkatini çeken birçok çeşidi bulunuyor. Bunlardan bazıları şöyledir, kabartan kutulu harf, dijital baskı, folyo kesim şekillerinde ışıklı ve ışıksız tabela çeşitleri bulunuyor. Tabelanın kullanım alanı oldukça geniştir. Firmanın dış tabelası, iç yönlendirme tabelası, uyarı ve ikaz tabelası, çatı tabelası ve totem tabela.

Işıksız ve Işıklı Tabela


Işıksız tabela, gün ışığında görülen alanlarda kullanılan tabela modelleridir. İhtiyaç duyulan her alanda kullanılmaktadır. Bu tabelalar akşamları fark edilmez.  Işıklı tabela görselliği arttırmak için yapımında çeşitli ışıklandırmaları kullanıldığı dikkat çekici ve ilgi çekici bir tabeladır. Dış mekânlarda, çatılarda bina girişlerinde, ofislerde, kıyafet mağazalarında her yerde kullanılmaktadır. En çok kullanılan tabela modellerinden bir tanesidir. Işıklı yapıları sayesinde çok dikkat çekmektedir. Işıklı tabela farklı farklı tasarımlarda yapıldığı zaman oldukça dikkat çekici oluyor. Yanıp sönen Işıklar, çeşitli renkli ışıklar ile dikkat çekmeyi daha çok arttırıyor. Bu sayede akıllarda iyi intiba bırakıyor. 


Işıklı Tabela Çeşitleri Nelerdir?

Tabelanın çeşitleri mevcuttur. Bunlar şu şekildedir.

• Alüminyum tabela

• Polikarbon tabela

• Yönlendirme tabela

• Alüminyum kutu harf

• Kutu harf tabela

• Dijital baskı ve totem tabela gibi birçok çeşit daha vardır.
Görüldüğü gibi birçok tabela çeşidi mevcuttur. Sizde özellikle ışıklı tabela seçerek dikkat çekici bir reklam tasarlayabilirsiniz. İş yerinin tanıtımı ve reklamı için tabela çok önemlidir. Hem işlerin artmasına hem de iş yerinin ün kazanmasına yardımcı olur. O yüzden en dikkat çekici tabela tasarımını seçmeye özen gösterin. 

Işıklı Tabela Fiyatları

Işıklı Tabela Fiyatları, seçtiğiniz dekorasyon, renk, ışıklandırma ve harf sayısına göre farklılık gösterir.  Tabelada kullanılan malzemelerin yapısına göre, kullanılan işçilik  ve tabelanın boyutu fiyatı etkiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder