3 Eylül 2019 Salı

LED Tabela Maliyetleri

LED Tabela Maliyetleri

LED tabela modelleri, günümüzde artık birçok işletmede aktif olarak tercih edilir.  Birçok olumlu özelliği nedeni ile tercih edilen LED tabelalar kolay kullanım avantajına sahiptir. Reklam konusunda oldukça başarılı bir adım olan tabelalar LED özelliğe sahip olduğunda iki kat başarı sağlar.  Firmanın kendi reklamını yapma konusunda en büyük başarı sağlayacak tabela LED tabeladır. Firma tamamen kendi alanına özgün şekilde bir tanıtım düzenleyebilir ve görseller ile başarılı bir LED tabela kullanımına sahip olabilir.

LED Tabela Kullanmanın Faydaları Nelerdir

LED tabela kullanımı tamamen firmalara özel olarak tasarlanır ve bu nedenle özgündür. Firmanın kullanacağı bir LED tabelada, yer almasını istediği yazıları kendisi tasarlayabilir. Farklı görseller ile tabelayı zenginleştirebilir. Dilediği zaman aktif olarak kullanır ve gerek duymadığında ise ışık sistemini kapatarak tasarruf eder. Her şeyden önemlisi kullandığı tanıtım ve reklam metnini değiştirmek istediğinde bunu kolayca gerçekleştirebilir. Hiçbir masraf içermeyen değişim işlemi firma sahibi tarafından yapılır ve maliyet konusunda kazanç sağlar. Bu sayede firmalar sürekli bir değişim içerisinde reklam faaliyetlerini yürütebilirler.

 LED Tabelaların Kullanım Özellikleri

·         LED tabelaları firmalara özel olarak tasarlanır ve firmanın istediği ebatlarda üretilir.
·         Kullanılan enerji voltajı oldukça düşüktür ve elektrikten ciddi bir tasarruf sağlar.
·         LED tabelaların görüş açıları oldukça geniş bir alana hitap eder. Bu sayede uzak mesafeden bile ilgi çekici özelliğe sahiptir.
·         LED tabelalara güncel saat ve tarih gibi bilgiler eklenerek ilgi çekme oranını yükseltmek mümkündür.
·         Tabelaların ışık derecesini değiştirmek ve farklı tonlarda kullanmak mümkün olur.
·         Tabelada gösterilecek yazı için birden fazla font seçeneği sunulur. Böylece her daim farklı bir reklam hazırlanabilir.

LED Tabelaların Firmalara Maliyeti Ne Kadardır?

LED tabelalar uygun elektrik sistemleri ile donatılır v e maliyet konusunda oldukça düşüktür. Tabelaların fiyatı tabelanın isteneceği boyuta göre değişir. Standart ölçüler ile tasarlanacak LED tabelalar bütçeye dost fiyat seçenekleri ile de oldukça tercih edilir. Tabelalara eklenecek ekstra özelliklerin olması durumunda fiyatlarda değişiklik söz konusu olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder