10 Eylül 2019 Salı

Vinil Germe Tabela Modelleri Ve Özellikleri

Vinil Germe Tabela Modelleri Ve Özellikleri

Reklam ve tanıtım iş yerleri açısından son derece önemlidir. İster üretim isterse hizmet sunan bir iş yeri olsun fark etmeksizin reklama ihtiyaç duyulmaktadır. Tabelalar da bu iş yerlerinin dışarıya açılan yüzü olarak bilinmektedir. Müşteri ve şirket arasındaki ilk iletişim şirketin adının ve ambleminin bulunduğu tabelalar aracılığı ile başlıyor. Fiziksel reklam ve tanıtım aracı olan bu tabelalarda birçok farklı seçenek bulunuyor. Vinil tabela türleri de bu seçeneklerden biridir. En etkili tabela çeşitlerinden biri olan vinil tabelalar, vinil germe tabela olarak da bilinmektedir. Dijital baskı yöntemi ile tasarlanan bu tabela türü birçok iş yeri tarafından tercih edilmektedir.

Vinil Germe Tabela Nedir?

Vinil germe tabela dijital baskı yöntemi kullanılarak basılan vinil ile elde edilmektedir. Bu tabela türünde elde edilen vinil, profil şase üzerine dört farklı tarafından gerdirilerek önceden hazır hale getirilmiş olan alüminyumdan kasanın üzerine kaplanması ile elde edilmektedir. Bu kasa üzerinde önceden hazırlanmış bir aydınlatma düzeneği de bulunuyor. Böylece istenildiği takdirde bu tabela türleri ışıklı olarak de kullanılabilmektedir.

Vinil Germe Tabela Özellikleri Nelerdir?

Son 5 yıl içerisinde birçok iş yeri tarafından kullanılmaya başlanan vinil germe tabela türleri reklam açısından önemli bir yere sahiptir. Vinil tabela çeşitlerinin en önemli özelliği ise istenilen boyutlarda yapılabilmesi ve hemen her türlü iş yeri için tercih edilebilmesidir. Vinil tabelalar üzerinde istediğiniz kadar renk ve desen uygulaması yaptırabilirsiniz. Tek renk bir tabela insanların çok dikkatini çekmeyeceği için renk geçişleri ile hareketlendirilmiş bir tabela yaptırabilme şansınız bulunuyor.

 Vinil Germe Tabela Çeşitleri

Vinil germe tabela üretiminde farklı yöntemler kullanılabiliyor. En çok kullanılan iki yöntem ise zımba ve aparatlı germe işlemidir. Zımba germe tekniğinde vinil kasaya iyi gerdirilir ve ardından vinil kasaya zımba aracılığı ile birleştirilir. Bir diğer yöntem olan aparatlı germe de ise belli alüminyum aparatlar kullanılıyor. Bu teknik zımba tekniğine göre daha güvenli bir tekniktir ve dayanıklıdır. Çünkü zımba ile yapılan vinil germe işleminde bazen zımbanın kasayı tam tutmaması gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder